Waren we bijna nóg een maand gebleven
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
19 Februari 2011 | Peru, Urubamba
Gisteren hebben we lekker een dagje rustig aangedaan, het hotel voor een halve dag langer geboekt om lekker uit te kunnen slapen en lekker te eten. Om zes uur pakten we de bus naar Lima. Supergrote slaapstoelen die helemaal achterover konden, prima te doen. We hebben er uiteindelijk 24 uur over gedaan, niet normaal, maar zelfs met een kapotte tv (geen geluid...) was het echt ok. Veel geslapen en gelezen en heerlijk gelegen. Nu zitten we weer bij Casa Ana in Lima, het is hier hartstikke zomer, terwijl we in Cusco nog met wollen sokken en sjaals door de straten liepen (heel veel regen!) hebben we ons hier weer met factor 50 ingesmeerd. Zometeen een sign maken voor moeders, zodat ze ons makkelijk kan vinden. Ben benieuwd naar de rest van de trip.
Dag lieverds!!
19 Februari 2011 - 19:30
Diana Schraven:
geweldig weer te horen hoe jullie genieten. Horen...euh lezen bedoel ik . Mochten ze nog iemand zoeken voor interieur beschilderingen....??????
Bij mij gaat ie ook goed. Start binnenkort met eigen weblog op gebied van spirituele muziek. Had zo'n heimwee naar het adviseren aan mensen aan alle moois wat uit komt op spiritueel muziek dat ik nu heft in eigen hand neem en eigen weblog begin hierover. Kan ik toch adviseren. Kopen helaas elders (nog?)
dikke kus ....wij wachten hier in spanning af op geboorte kleine van therese. -
19 Februari 2011 - 19:36
Suzie:
Zooooo.... echt super om te lezen dat jullie zo genieten!! Je schrijft zo beeldend Es, ik zie het voor me! En nee, ik ken het natuurlijk nog niet, maar ik denk dat ik nu een leuk reisdoel heb als vrijwilliger in Peru...
liefs,
Suzie -
19 Februari 2011 - 20:14
Monique, Arnoud:
Nog even genieten en dan dan zijn jullie weer hier, ook leuk!!! -
19 Februari 2011 - 21:03
Ineke Van A:
Het lezen van je stukjes is zo boeiend, jullie genieten, maar ik ook, van al de leuke dingen die je beleefd, en hartstikke zomer? Van de week hadden we 2 mooie dagen, maar nu is het weer brrrr koud.
groetjes
Ineke -
21 Februari 2011 - 15:40
Ann:
Esther, wat GAAF. genieten zeg. Leuk om te lezen dit en ik heb er natuurlijk weer een tip bij voor juni :-). veel plezier met je mams.lfs -
27 Februari 2011 - 13:08
Aukje:
Hai Es,
Veel plezier met je moeder!
En geniet met volle teugen van jullie reis, al is het aftellen begonnen, ook dat is onderdeel van jullie belevenissen!
xx Auk -
27 Februari 2011 - 13:54
Els Valkenburg:
Wederom een geweldig verhaal en wat fijn dat jullie zo aan het genieten zijn. Ben blij dat jullie er niet nog een maand aan vastgeknoopt hebben want wij verheugen ons op jullie thuiskomst. Tot gauw !
Liefs Els en Bob -
05 Maart 2011 - 16:24
Ineke Verhoeve:
Hoi Esther,
weer genoten van je update. Nog even en je bent weer terug in Nederland neem ik aan. Ik ben trouwens net in je boek begonnen, tot zo ver vind ik het een heel leuk boek. Alles gaat goed hier trouwens, naast werken, ga ik nog steeds helpen bij het asiel. zo draag ik toch nog mijn (kleine) steentje bij.
groetjes en geniet nog even.
Ineke -
07 Maart 2011 - 06:59
Laurens:
Esther,
Wat een leuke verslagen en wat een mooie reis heb je in vele opzichten daar te doen. Geweldig! Hoe lang ben je nog onderweg of ga je emigreren? Dat zou ook interessant zijn!
Hier is veel, heel veel gebeurd. Test is volgende maand operationeel via het internet. Wens je nog een heeeeeel goede tijd. Liefs, Laurens (Vehmeijer) -
13 Juni 2011 - 17:20
Jetske:
Beste Esther,
Ik heb jouw verhalen gelezen en zie dat je een expert bent geworden op het gebied van vrijwilligerswerk in Colombia. Stichting Muses is op zoek naar mooie verhalen over vrijwilligerswerk in dit land. Mogen we jou benaderen om hierover een aantal vragen te benaderen? Mocht je hieraan mee willen werken, dan kun je een mailtje sturen naar jetskemuses@hotmail.com. Alvast vriendelijk bedankt!
Jetske