Terug bij de apen
Door: Esther Visscher
Blijf op de hoogte en volg Esther
24 Februari 2007 | Bolivia, Villa Tunari
Dat was even afzien na onze ´luxe´ reis. Maar toen Ing de laatste twee dagen naar de monkey quarantaine mocht en haar vogels mocht verlaten - en de zon na een week weer ging schijnen, hebben we de reis tof kunnen afronden.
Door de hitte, het vochtige klimaat, alle regen en natte kleren had ik op de eerste dag een enorme allergie te pakken. Na twee dagen werken snapte ik dat dit niet verstandig was en ben ik naar het ziekenhuis gegaan om een shot antihistamine en steroiden (??) te halen en wat pillen om ervan af te komen. Dat hielp gelukkig goed, maar resulteerde er wel in dat ik een HELE WEEK niet met m´n apen kon werken, terwijl ik ZO BLIJ was dat ik er weer was. Maar ik had beloofd verstandig te zijn - dus heb ik geluisterd naar wijs advies. Inmiddels ben ik er helemaal vanaf en ben ik na Ing´s vertrek weer op mijn vertrouwde stekkie. Yeah!
Wat is het heerlijk om weer terug te zijn! Helemaal na zo lang gewacht te hebben. Ik geniet met volle teugen. Het is zo fijn om de hele dag buiten te zijn, fysiek bezig te zijn met wandelingen, kooien schoonmaken, kleden wassen, maaltijden klaarmaken, noem maar op. Ik ben een reuze conditie aan het creeren. En dan het uitzicht over de rivier, over de bergen, de mist die er af en toe in blijft hangen, het is hier fantastisch.
Ik ga jullie gauw wat meer vertellen over het werk hier en hoe de dagen hier eruit zien, maar voorlopig wilde ik alleen even laten weten dat alles hier goed gaat en dat ik gelukkig ben.
Anja, ik hoop dat alles goed gaat met Vladi!
Dikke zoen,
Esther
24 Februari 2007 - 10:34
Eddy:
He Esther,
tof dat je weer terug bent bij CIWY, jammer van je allergische reactie.
Is er daar nog veel regen? Ik las dat het er pretty bad aan toe ging in de buurt van Santa Cruz e.o.
plezier,
Eddy en Marieke -
24 Februari 2007 - 18:58
Constance:
Hoi Esther,
Ik wil ook zo'n aapje!!! Nee hoor, alle gekheid op een stokje (en een paar aapjes erbij), natuurlijk moeten ze daar blijven. Maar wat een geweldig avontuur beleef je. Het is heerlijk om er een beetje van mee te mogen maken op afstand.
Heel veel fijne uren gewenst en een boel gezondheid ook! Geniet lekker door - dan doen wij dat met jou mee in het kille kikkerlandje aan de andere kant van de aarde.
Veel liefs,
constance